nieuws

nieuws

DE BELEVENISSEN VAN FRÉ EN EM - NU TE KOOP


Nu te bestellen: het boek van Annemieke Fischer met illustraties van NIC'ART!


'De belevenissen van Fré en Em, verhaaltjes voor peuters en kleuters' gaat over twee kleine meisjes die samen van alles beleven...

De vrolijke en kleurrijke illustraties bij de 16 verhalen zijn de visuele weergave van wat er voorgelezen wordt. Op deze manier kunnen de kleintjes zich helemaal inleven in de gebeurtenissen van Fré en Em.


Het boekje is nu te koop en kost 16,50 euro, waar je het ook bestelt. Het is vanaf dan te koop via de NIC'ART-webshop, via mail aan info@nic-art.be, via uitgever Boekscout (www.boekscout.nl) en op bestelling via erkende boekhandels in Vlaanderen en Nederland.


Voor meer info, vragen of opmerkingen mag je altijd mailen naar info@nic-art.be.


NIC'ART-ROUWKAARTEN

Vol medeleven


Het is niet het leukste onderwerp om aan te snijden, maar iedereen moet wel eens definitief afscheid nemen van iemand die hem nauw aan het hart ligt, of vaarwel gaan zeggen tegen een fijne kennis of iemand die verwant is aan je vrienden...


Om de nabestaanden een hart onder de riem te steken met een originele, en dus meer persoonlijke rouwkaart, werden deze kaartjes ontworpen. Twee kaartjes, ingetogen, sereen, respectvol en toch sprekend, klaar om af te geven of achter te laten bij degenen die net een dierbare verloren hebben.


Ze zijn verpakt per 8 kaartjes, 4 van elk ontwerp, met bijpassende enveloppen, en met keuze uit 2 formaten.


Dit zijn ze